Toamnă caniculară. Căldurile continuă la Cluj

caldura

Vremea continuă să fie frumoasă în cea mai mare parte a țării, marți, 13 septembrie. Treptat, însă, vremea va deveni instabilă și vor fi așteptate precipitații.

Vremea va fi caldă, cu temperaturi peste normalul perioadei. Pe parcursul zilei termometrele vor indica temperaturi maxime de 34 de grade Celsius în zonele vestice și sudice din țară, iar minimele se vor situa între 4 și 16 grade Celsius. Șanse mici de precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat.

În Cluj, cerul va fi în mare parte înnorat, iar temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius. Pe parcursul zilei nu sunt așteptate averse de ploaie.

De joi, treptat, în cea mai mare parte a țării sunt prognozate precipitații, iar în Cluj vor fi posibile câteva averse. Temperatura maximă va atinge 25 de grade Celsius, mâine, în scădere cu câteva grade Celsiue de la o zi la alta.

Pe parcursul următoarelor două săptămâni, ploile își vor face simțită prezența, atât în perioada 14-17 septembrie, dar și după data de 21 septembrie, potrivit prognozei extinse a Administrației Naționale de Meteorologie.

 

Leave a Reply