“Stai locului!” Ce sfaturi a primit o tânără care și-a anunțat dorința de a se muta la Cluj

cluju

O tânără care dorește să se mute în Cluj-Napoca a întrebat pe Facebook care ar fi zonele bune de aici și accesibile la preț, însă nu toată lumea a fost atât de „primitoare” cu femeia care își caută o casă în inima Transilvaniei.

O tânără dornică de a se muta în Cluj-Napoca a scris pe grupurile de pe rețele de socializare ce intenții are și a întrebat care sunt zonele în care aceasta s-ar putea muta.

„Bună ziua! Intenționez să mă mut în Cluj și aș vrea recomandările voastre pentru o zonă bună dar totuși accesibilă din punct de vedere preț pentru a cumpăra un apartament. Având bebe mic caut o zonă care să nu fie neaparat în centru dar totuși să nu faci 2 ore până acolo, chiar dacă este aproape, ma interesează și traficul. Mulțumesc”, a scris inițial tânăra într-o postare pe un grup de Facebook.

Comentariile au fost diversificate, de la unele serioase, cu sfaturi utile, unde i se recomandau cartiere/zone precum Mănăștur, Grigorescu, Gruia și Gheogheni la cele ironice, precum: „În Cluj și din centru faci 2 ore până în centru” sau „Hai în Florești, mai mult stai decât să mergi”, până la unele puțin mai răutăcioase.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply