Și pe băiatul ăsta sunt gata să-l vândă. Jucător de la CFR Cluj luat în vizor de două cluburi din Bundesliga

razvan sava cfr

CFR Cluj se pregătește să facă o mișcare surprinzătoare: să-l vândă pe portarul titular Răzvan Sava. Acesta este în vizorul a două cluburi renumite din Bundesliga, Mainz și FC Koln. Conform Sportitalia, performanțele lui Sava nu au trecut neobservate.

Mainz, echipa unde au jucat Alex Maxim și Marius Niculae, și FC Koln, fosta echipă a lui Jean Vlădoiu și Alex Ioniță, sunt ambele în căutarea unui portar de calitate pentru a evita retrogradarea. Ambele echipe au acumulat doar zece puncte în prima jumătate a sezonului din Bundesliga.

„Una dintre revelațiile din ultima perioadă a clujenilor este Răzvan Sava. Portarul român, născut în 2002, se descurcă foarte bine și a atras atenția mai multor echipe. Este interes pentru el de la două echipe din Bundesliga. Mainz și Koln l-ar fi văzut de mai multe ori”, a scris Sportitalia.

Cu toate acestea, CFR Cluj nu este dispusă să renunțe ușor la Sava. Echipa este în cursa pentru titlul din Superliga și Sava a jucat un rol important în succesul lor. Cu toate acestea, a existat o greșeală notabilă într-un meci crucial din Europa dintre Adana Demirspor și CFR Cluj.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply