Au rămas fără antrenor după eliminarea din Cupa României „Mi-am dat demisia”

mutu

Adrian Mutu a declarat că și-a dat demisia de la CFR Cluj. Deși a fost sfătuit să nu ia decizii la cald, „Briliantul” nu a mai rezistat și, după o noapte de gândire, și-a prezentat demisia.

CFR Cluj a anunțat pe contul de Facebook că șefii clubului au acceptat demisia lui Adrian Mutu și au oficializat plecarea acestuia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc să facă performanță în continuare CFR-ul, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales despre lipsa de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva”, a declarat Mutu.

Leave a Reply