Un om de afaceri susține că a fost torturat. Surpriza pe care au avut-o polițiștii

politie

Un afacerist din Cluj susține că a fost torturat pentru a dezvălui parolele conturilor cu criptomonede. Hotărâţi să afle codul de acces al portofelului virtual, tâlharii i-au tăiat un deget. În urma cercetărilor derulate de polițiști s-a stabilit că cele relatate de bărbat nu se susțin, în acest caz fiind vorba de o înscenare survenită pe fondul unor probleme financiare.

Din cercetările efectuate de polițiștii clujeni rezultă că „cele sesizate nu s-au confirmat”, fiind administrate probe din care a reieșit faptul ca „victima nu a fost victima vreunei infracțiuni de lipsire de libertate in mod ilegal și nici a celei de tâlhărie calificată”, informează IPJ Cluj.

„Pe fondul problemelor medicale și financiare, victima ar fi pus la cale un plan în care, în noaptea de 15/16 ianuarie 2024, conform precizărilor acesteia, ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal de către 3 bărbați, într-un imobil situat în localitatea Florești.

De asemenea, conform afirmațiilor victimei, aceștia ar fi exercitat violențe asupra sa cu scopul de a obține parola de la un dispozitiv tip „cold wallet” pe care ar fi deținut criptomonede”, potrivit Poliției.

Citiți mai mult aici.

Leave a Reply