Incendiu la Cuzdrioara. Două victime transportate la spital

inc cuzdrioara1

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pe parcursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case de locuit și o anexă gospodărească din localitatea Cuzdrioara.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj SMURD, unde au găsit anexele și acoperișul casei, cu o suprafață cumulată de aproximativ 350 mp, cuprinse de flăcări.

Echipajele operative au acționat pentru stingerea flăcărilor mai bine de șase ore, fiind necesară decopertarea acoperișului pentru identificarea și lichidarea tuturor focarelor ascunse.

Echipajul SMURD a consultat două persoane la fața locului, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani și un tânăr de 17 ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

Forțele Detașamentului Dej se află încă la locul intervenției, incendiul distrugând acoperișul casei, diverse bunuri dinăuntrul acesteia și două anexe, dintre care una era un atelier de tâmplărie, iar cea de-a doua era camera centralei termice.

Leave a Reply