Dan Petrescu face curățenie în echipă. Cu cine și-a încheiat CFR Cluj colaborarea

cfr cluj

Dan Petrescu continuă curățenia la CFR Cluj și l-a dat afară pe fostul fotbalist de la FCSB. Această veste poate fi una foarte bună pentru Dinamo, care poate obține semnătura jucătorului.

Nelu Varga are de gând să întărească serios echipa antrenată de Dan Petrescu, pentru a se putea lupta cu Gigi Becali la titlu în sezonul următor de Superliga României.

Recent, trupa patronată de Nelu Varga a anunțat că s-a despărțit de un fotbalist care a evoluat în trecut și la FCSB și care ar putea reprezenta o țintă importantă pentru Dinamo București în această vară. Este vorba despre portarul Cristian Bălgrădean, care a petrecut mai multe sezoane în Gruia și care a bifat zeci de partide în poarta ardelenilor.

„Mulțumim, Cristi Bălgrădean! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu portarul Cristi Bălgrădean, al cărui contract a ajuns la final. Venit în Gruia în vara anului 2020, Cristi Bălgrădean a apărat poarta echipei noastre în 66 de partide, dintre care 20 în competițiile europene, obținând două titluri de Campion și o Supercupă alături de CFR Cluj. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă și îți urăm mult succes!”, a anunțat CFR Cluj prin intermediul unei postări făcute pe rețelele de socializare.

Leave a Reply