Zeci de curse anulate sau întârziate. Este haos pe Aeroportul Cluj-Napoca

38bce7b0cf2f3bb0db808e8c96b298d4

Problemele curselor de la compania Wizzair au aruncat în haos aeroportul din Cluj-Napoca.

Potrivit Știri de Cluj, dupa ce ieri la prânz a ajuns un zbor de la Bergamo care trebuia să aterizeze cu o zi înainte, in cursul zilei situația s-a înrăutățit rapid, numărul curselor cu probleme crescând de la o oră la alta.

Nu mai puțin de 10 curse care trebuiau să sosească la Cluj au fost întârziate cu mai multe ore, cele mai multe dintre ele cu aproximativ 3 ore. Cursa de la Londra Luton a avut o întârziere de 6 ore.

Alte două zboruri au fost anulate complet, este vorba de cele de la Zaragoza și Basel, iar cursele de la Bergamo și Treviso au fost amânate fară a fi specificat un termen.

Avionul de la Bruxelles Charleroi care trebuia să ajungă pe data de 26.06 a fost reprogramat de mai multe ori.

„Noi suntem în Charleroi, 5 persoane( 4 adulți și 1 copil). Trebuia să plecăm spre Cluj Napoca pe data de 26.06 la ora 19:40, ne-au spus prima dată că întârzie avionul 2 ore, apoi au spus că-l reprogramează pentru data de 27.06 la aproape aceeași oră. Pe 27.06 , la ora 17 iar au spus că întârzie avionul 2 ore, și la ora 19 ne-au spus că s-au reprogramat pentru data de 28.06 ora 11. Este strigător la cer, sunt pasageri cu copiii mici, nu oferă cazare pe motivul că nu mai sunt locuri, in Charleroi nu mai găsești niciun loc liber la hotel. Dacă și astăzi reprogramează cursa spre Cluj pentru altă zi, sincer, nu știu cum vom face…”, a relatat o pasageră.

Zborul din Palma de Mallorca a fost amânat de trei ori. O tânără din Cluj aflată pe aeroportul din Palma de Mallorca a povestit pentru Știri de Cluj situația celor aproximativ 200 de pasageri care trebuiau să se imbarce spre Cluj.

Citiți mai departe aici 

Leave a Reply