Zăpadă la munte. Circulație îngreunată

drumuri zăpadă

Acțiuni de deszăpezire și de combatere a poleiului desfășurate în zona de munte a județului Cluj. Peste 420 de tone de material antiderapant au fost folosite, în ultimele 48 de ore, în intervențiile pe drumurile județene.

Administrația județeană anunță că, în cursul dimineţii zilei de luni, 20 noiembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

De asemenea, căderile de zăpadă înregistrate în ultimele 48 de ore și temperaturile sub zero grade Celsius au afectat, cu preponderență, zona de munte a județului, astfel că acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului au vizat, în special, drumurile județene situate pe raza acesteia.

Zona Huedin, 273 de tone de material antiderapant

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de sâmbătă, 18 noiembrie, s-a acţionat pe 12 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 6 utilaje și a fost folosită o cantitate însumată de 210 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot în această zonă, în cursul ultimelor 24 de ore s-a acţionat pe 11 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 63 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply