“Vinerea verde” pentru încă o comună din Cluj

linie ctp

Încă o comună din județul Cluj a decis să intre în programul „Vinerea verde”. Altfel spus, locuitorii Gilăului vor putea circula gratuit în fiecare zi de vineri cu mijloacele de transport în comun. Măsura a fost propusă de primarul Gelu Topan și votată astăzi în Consiliul Local.

„Comuna Gilău intră în programul „Vinerea verde”. Am propus ca locuitorii din Gilău să poată circula gratuit pe mijloacele de transport în comun în fiecare zi de vineri, iar Consiliul Local a aprobat astăzi. Ne-am aliniat astfel măsurilor luate la Cluj-Napoca, Florești și Apahida. Practic, vom putea circula fără bilet în toată zona metropolitană a Clujului.

Trebuie să știți că gratis nu e, de fapt, fără bani. Ne-am asumat să acoperim din bugetul local toate costurile programului „Vinerea verde”. Cu alte cuvinte, costul curselor este suportat de Primărie.

În urma negocierilor cu Compania de Transport Public, prima vineri în care vom avea gratis pe autobuze va fi de Ziua Femeii, 8 Martie”, a transmis Topan, pe Facebook.

Leave a Reply