Vin alegerile locale, PSD Cluj se pregătește

primaria cluj

PSD Cluj și-a validat, în weekendul care a trecut, candidații la alegerile locale din luna iunie. Au lipsit de pe listă candidații la primăriile Cluj-Napoca și Câmpia Turzii, dar și cel care se va bate cu Alin Tișe pentru președinția Consiliului Județean. Se poartă încă discuții și în cazul a cinci comune, unde nu există candidați la funcția de primar. O decizie în acest sens va fi luată până la sfârșitul săptămânii.

Pentru Primăria Cluj-Napoca, Primăria Câmpia Turzii și pentru alte cinci comune, candidații la funcția de primar urmează a fi stabiliți până în data de 31 martie, restul candidaturilor din județ fiind deja validate, a declarat Alexandru Cordoș, secretar general al PSD Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

“Pentru municipiul Cluj-Napoca avem sondaje, suntem în evaluări, avem mai multe variante de luat în discuție și ne vom reîntâlni până în 31 martie și vom valida aceste chestiuni care au rămas (nerezolvate – n.red.). Consiliul Politic Județean va valida până la sfârșitul lunii toate candidaturile pentru întreg județul”, a completat Cordoș.

Varianta Sabin Sărmaș ar putea deveni viabilă doar cu condiția ca acesta să accepte să se înscrie în PSD Cluj. “Susținerea unui independent la poziția de primar, în locul unui membru de partid cu acte în regulă, ar dăuna partidului, care nu ar avea de pierdut doar la capitolul imagine, ci și electoral. Fără un membru PSD pe lista de candidați la primărie, ar avea de suferit și lista pentru Consiliul Local Cluj-Napoca”, a declarat un membru al partidului familiar cu situația.

Leave a Reply