Vandalism în parcul Detunata

Screenshot_20240527_134602

Locuitorii din Gheorgheni au fotografiat distrugerile provocate în parcul Detuna. Aceștia speră ca măcar acuma Primăria să considere că e nevoie de camere de luat vederi.

„Atasez si o poza facuta azi dimineata. La cate se rele se intampla in acest parc mai nou, inca tot nu s-a convins primaria ca niste camere ar fi o investitie minima cu efecte scontate mari, ca oricum n-am vazut demult vreun politist de la locala prin zona care sa-i mai sperie pe cei certati cu legea (sau, sa nu gresesc, cand am vazut ultima oara, se ocupa cu datul jos din leagane al copiilor mai mari de 10 ani)”, potrivit unui clujean.

Un alt cetățean susține că vinovați ar putea fi un grup de tineri pe care i-a întâlnit în timp ce se afla la plimbare cu câinele.

„Azi dimineata pe la ora 6.30 cand am iesit cu cainii la plimbare erau vreo 5 tineri care coborau de la Mercur in zona spalatoriei auto , erau “fumati’ dupa cum aratau … au incercat sa deschida toate masinile parcate de pe marginea drumului si dadeau cu picioarele in cauciucuri… cred ca ei au fost si in parc… ma intreb oare nu sunt camere de luat vederi undeva în zona? SI Politia noastra locala oare unde era?”, se întreabă un alt clujean.

Leave a Reply