Un tânăr de 20 de ani s-a răsturnat, cu mașina, și a ajuns la spital

accident-1-e1711865068632

Un accident grav a avut loc duminică dimineața, la Rugășești, jud. Cluj. Un tânăr de 20 de ani a fost descarcerat și dus la spital. Acesta era inconștient.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Rugășești, comuna Cășeiu. Forțele noastre au găsit la fața locului un autoturism puternic avariat, iar în interior era un bărbat încarcerat.

Imediat au început manevrele de descarcerare, astfel că bărbatul, aflat în stare de inconștiență, a fost predat echipajelor medicale. Ulterior, bărbatul de aproximativ 20 de ani a fost transportat de urgență la spital.

La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de două ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.
Cercetările preliminare efectuate de polițiști au artăt că, un tânăr, de 22 de ani, care conducea un autoturism pe DC18B, înspre localitatea Rugășești, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la stânga, intrând în coliziune cu un cap de pod, ulterior fiind proiectat în gardul unui imobil.

Leave a Reply