Un bărbat cu probleme psihice și-a atacat părinții

Hand with knife

 Un bărbat de 39 de ani din Cluj-Napoca, cu probleme psihice, și-a atacat, marți, părinții cu un cuțit. Aceștia, în vârstă de 69 și 71 de ani, precum și atacatorul, au primit ajutor medical de la echipajul deplasat la locul agresiunii. Incidentul s-a petrecut pe str. Fabricii de zahăr din Cluj-Napoca.

“La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 14.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu.” au spus cei de la IPJ Cluj.

Bărbat de 39 de ani din Cluj-Napoca, și-a ATACAT părinții cu cuțitul. Se pare că acesta avea probleme PSIHICE

“În baza solicitării, a fost direcționat de urgență un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, care a identificat trei persoane de 39, 69 și 71 de ani.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice și-ar fi agresat părinții, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înțepător.

Echipajele medicale prezente la fața locului au intervenit pentru a acorda ajutor calificat celor două victime, dar și bărbatului de 39 de ani.

În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și în vederea luării măsurilor legale”, a mai comunicat IPJ Cluj.

Bărbatul de 39 de ani a fost adus la UPU. El a fost în stop-cardiorespirator, resuscitat de echipajele SAJ și SMURD. Părinții, cu răni grave, au ajuns și ei la UPU.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Cluj, femeia era în stare gravă și a fost dusă direct în sala de operație.

Celelalte două persoane implicate în incident, respectiv tată și fiu, au fost supuși investigațiilor medicale.

Leave a Reply