“U”-Dinamo 3-3. Ce zici, a fost “blat”?

IMG_9088
Universitatea Cluj și Dinamo au terminat meciul de sâmbătă seara la egalitate, scor 3-3, după un meci cu răsturnări de situație și un nou gol încasat de “câini” în prelungirile partidei.
“U” a dat gol repede. Ante Roguljic l-a servit ideal pe Daniel Popa, care a finalizat ca un atacant veritabil, cu un șut la colțul lung, mingea lovind bara înainte de a intra în poartă.
Dinamo a egalat în minutul 37, după o acțiune construită cu răbdare. Politic i-a pasat lui Ahmed Bani la marginea careului, iar acesta a finalizat cu un șut pe jos la colțul lung, fără șanse pentru goalkeeperul advers.
Milanov a adus-o pe Dinamo în avantaj imediat după pauză, când a trimis o ghiulea în la colțul scurt, aproape de vinclu. Bucuria nu a durat mult, iar Dorinel Oancea a egalat după ce portarul lui Dinamo s-a tamponat cu un coechipier și a scăpat mingea din mâini.
Dinamo a dat lovitura în minutul 87, atunci când partida părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate. Pavicic a apărut la finalizare și a înscris cu capul, semnând primul său gol din acest sezon. Meciul nu s-a încheiat aici. În prelungiri, șutul lui Bic a fost deviat în poartă de Masoero.
Universitatea obține punctul care o ține în joc pentru baraj, iar Dinamo primește de un punct speranță.
S-a discutat înainte de meci de un posibil “blat”. Dar punctul nu e cu adevărat util niciuneia dintre echipe. Tu ce zici, a fost ceva necurat?

Leave a Reply