“U” – CSU Craiova 1-1. La ce investiții se fac, cu “granzii” ar trebui să confirmăm, nu?

IMG_8517

“U” Cluj – Universitatea Craiova 1-1. La cum s-a desfășurat meciul, să fim mulțumiți. Se putea mai bine, da, dar se putea și foarte rău. În prima repriză, nu se mira nimeni dacă oltenii mai înscriau. Ca să nu mai vorbim de caricatura cu Koljic, din final.

“Peste două – trei etape, o să arătăm bine”, a spus, înainte de meciul de sâmbătă seara, antrenorul lui “U”, Ioan Ovidiu Sabău. O logică simplă ne indică faptul că, de fapt, Sabău a avertizat că echipa va arăta deocamdată rău. Și așa a fost, cel puțin până la pauză. Cel puțin fără Nistor și Chipciu, care ar trebui clonați.

Meciurile acestea, cu echipele de top ale patriei, ne arată cine are valoare și cine nu. Cine are personalitate și cine joacă la alibi. Simion și Oancea sunt emotivi, Popadiuc, Peteleu și Vătăjelu, cu niște realizări în trecut, se situează sub nivelul lor, Ilie ține pe cap deocamdată o pălărie prea mare. Dar sunt și vești bune după meciul ăsta: Masoero are valoare, deși a greșit la ratarea lui Koljic, Doukoure nu pierde mingea și se implică în joc, Silaghi e o promisiune. Și publicul e tot aici, la plusuri; cu așa fani, “U” ar fi trebuit să se urce cu picioarele pe adversari.

“U” are o serie infernală. După Craiova, vin la rând în Superligă FCSB, Sepsi și Farul. Nu știu cam pe unde va arăta bine echipa, dacă e să-l credem pe Sabău, dar aici e puntea care trebuie trecută. Adică dacă “ne dăm șmecheri” că am investit și că avem buget de play-off, că am adus fotbaliști cu nume, vezi inclusiv Fossati, atunci cu “granzii” trebuie să confirmăm, nu (doar) cu UTA și Ceahlăul.

Leave a Reply