“U” Cluj trimite Voluntariul în liga a doua, 1-0. “Șepcile” merg la barajul pentru Conference League

Dan Nicolae Nistor după un gol marcat in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Universitatea Cluj, din cadrul Play out-ului Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 12 mai 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fotbaliștii de la Universitatea Cluj au câștigat ultimul meci din acest campionat. A fost 1-0 pe terenul formației FC Voluntari. Unicul gol al partidei la înscris Dan Nistor, în minutul 18, din lovitură de la 11 metri. Acesta a fost cel de-al 13-lea gol marcat de Nistor în actualul campionat.

Datorită acestui rezultat, Universitatea adună 33 de puncte și încheie campionatul a 10-a. Dacă Oțelul Galați câștigă Cupa României, clujenii vor juca barajul pentru un loc în Conference Leagur cu CS Universitatea, la Craiova. În cazul în care gălățenii pierd, va exista un baraj Oțelul- “U”, iar câștigătoarea va merge în Bănie.

Pe de altă parte, adversarii clujenilor, FC Voluntari, au retrogradat direct. A doua formație care va juca anul viitor în liga secundă este FCU Craiova. La barajul de promovare/retrogradare vom vedea meciurile Dinamo – Csikszereda și Botoșani – Mioveni.

Leave a Reply