Traficant prins de DIICOT. Creștea canabis în locuință

canabis3

Un traficant de droguri, care vindea canabis crescut în locuința sa, a fost prins de către DIICOT Cluj.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au prins un traficant de droguri care vindea canabis crescut în locuința sa.

Pe parcursul acestui an, persoana ar fi comercializat canabis pentru sume cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei. De asemenea, cercetările au relevat faptul că persoana ar fi inițiat și dezvoltat în locuința sa, din județul Cluj,  o cultură de canabis destinată comercializării.

„În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate 5,4 kilograme de muguri de canabis, 49 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare (în greutate de peste 11 kilograme masă verde), componente necesare instalației pentru întreținerea culturii, cântare de precizie, mai multe sisteme dispozitive de stocare a datelor, 4.300 de lei, precum și alte mijloace de probă. 

La data de 20 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată”, a precizat IPJ Cluj.

Totodată, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Leave a Reply