Toyota Cluj prin Profi Auto vă invită la Electrified Days & Family Fun!

imagine articol(1)
Pe 7, 8 și 9 iunie în parcarea Vivo Mall va avea loc Electrified Days & Family Fun. Evenimentul a ajuns deja la a noua ediție, iar anul acesta organizatorii au pregătit o mulțime de surprize.

Cei de la Toyota Cluj prin Profi Auto vă așteaptă să participați la test-drive cu modelele Toyota Hybrid, Plug-In Hybrid sau electrice: Yaris, Yaris Cross, gama Corolla, Toyota C-HR, Prius, RAV 4 Hybrid și Plug-in, Aygo, Hilux, Camry, Highlander, BZ4X și Lexus NX.
 
Evenimentul este dedicat familiilor, astfel că, începând cu ziua de sâmbătă, organizatorii au pregătit activități pentru toate vârstele: cei mici se vor putea distra la circuitul de mașinuțe cu telecomandă, în zona de activități sportive sau la locul de joacă , unde vor fi mega baloane de săpun și un atelier de pictură pe față. Pentru cei mari, zona de așteptare va fi și una de relaxare, unde cafeaua, limonada și gustările sunt oferite de cei de la Toyota Cluj.

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment veți avea ocazia de a-i cunoaște pe piloții de raliu Norbert și Francesca Maior ,care ne vor împărtăși din provocările acestui sport, iar în zona de sporturi veți putea să vă exersați abilitățile sportive împreună cu fetele din echipa de baschet U.

 
Toți participanții la eveniment au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă cu premii în cadrul căreia pot câștiga vouchere de combustibil sau ITP gratuit, reducere de 500 euro la achiziția unui autoturism sau un weekend cu noul Toyota C-HR! Toți cei care doresc să se înscrie trebuie să treacă pe la standul Toyota și să completeze talonul de concurs. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc duminică, la ora 18.00.
 
Programul celor trei zile va fi:
Vineri, 7 iunie, între orele 14:00 – 19:00
Sâmbătă, 8 iunie și duminică, 9 iunie între orele 10:00 – 19:00
 
Locația desfășurării evenimentului va fi în apropierea intrării 3, în parcarea Vivo Mall. 
 
Mai multe detalii despre eveniment, pe pagina Toyota Cluj: https://www.facebook.com/events/1105193974100804/
 
Ia-i pe cei dragi și haideți la Electrified Days & Family Fun pe 7-9 iunie, în parcarea Vivo!

Leave a Reply