Târgul „Produs de România” și-a deschis porțile. Ce produse se pot găsi

Screenshot_20240510_171233

Puțină lume la deschiderea târgului „Produs de România” de pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj. Asta și pentru că o ploaie sâcâietoare i-a îndepărtat pe clienți de standuri.

Totuși, mai e timp ca vremea să se îmbunătățească și să-i facă mulțumiți și pe comercianți, și pe clienți; târgul se închide duminică seara.

Târgul „Produs de România” este un fel de „Produs de Cluj”, dar cu mai mulți expozanți. La ediția din acest an, sunt prezenți în jur de 100 de expozanți din România și Republica Moldova. Ei le oferă clienților produse tradiționale din carne și lapte, de la slănină, cârnați și jumări, la caș proapăt sau maturat, telemea și brânză de burduf.

Apicultorii sunt și ei prezenţi cu toate produsele lor: miere, polen, lăptișor de matcă, faguri sau ceară. Amatorii de dulciuri au la dispoziție o varietate de tentații, renumitul cozonac domnesc, turtă dulce, ciocolată și prăjituri de casă. Cunoscătorii au de unde degusta vinuri și țuică, produse din pește, uleiuri presate la rece, dar și pâine de casă, zacuscă, gemuri, dulcețuri, sucuri și siropuri naturale.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply