Super-victorie. U-BT răpune Ulm în BKT EuroCup

meci baschet

Campioana U Banca Transilvania Cluj a obţinut, pe teren propriu, în faţa a 7.396 de fani, a cincea victorie din grupa B a BKT EuroCup, scor 86-75 (51-24), cu ratiopharm Ulm, campioana Germaniei.

Principalii marcatori ai partidei au fost Seeley 21 puncte, Guzman 16, Mokoka 12, pentru U BT Cluj, respectiv Williams 17, Nunez 14, Klepeisz 12, pentru formaţia germană.

U BT Cluj a condus copios în prima repriză, având 27 de puncte la pauză, dar a cedat supremaţia treptat, astfel că adversara s-a apropiat periculos spre final (77-69, min. 38). Victoria a venit însă, a fost aplaudată îndelung de fani şi este a cincea din şase disputate pentru campioana României în tur, reprezentând, totodată, egalarea numărului total de succese din tot sezonul trecut al EuroCup.

Pentru campioana României, succesul de miercuri seară a fost şi o revanşă pentru disputa identică din turul sezonului trecut, când U BT Cluj a condus tot meciul cu Ulm şi a pierdut în ultimul minut, cu 81-84, în prezenţa a peste 5.500 de fani.

 

 

Leave a Reply