Stație de amplificare și boxe la înmormântări. Clujenii sunt nemulțumiți

cimitir

Clujenii care locuiesc pe Calea Turzii se plâng că sunt nevoiți să fie ,,participanți activi”, fără voia lor, la toate slujbele de înmormântare desfășurate la cimitirul din apropierea locuinței lor. Aceștia susțin că slujbele sunt difuzate la boxe, volumul acestora fiind foarte deranjant pentru cei care locuiesc în zonă.

,,Avem gard comun cu cimitirul de pe str. Calea Turzii, noi suntem vecinii de pe Cometei. Slujbele în general și slujbele de înmormântare la biserica cimitirului se efectuează cu stație de amplificare și boxele aferente date foarte tare.

Rugăm desființarea boxei care dă în parcarea cimitirului direcția str. Cometei și reducerea volumului la slujbe la un nivel decent care să nu ne afecteze viața de zi cu zi.

Boxa se află pe lateral către spate direcția parcare, aceasta neavând nicio utilitate, decât să creeze mult zgomot, enoriașii și participanții la înmormantări intră în biserica sau în fața bisericii, în speranța vom reveni din nou la viața normală fară a fi participanți activi la slujbele de înmormântare”, le-a reclamat clujeanul autorităților locale.

Leave a Reply