Și-a transformat garajul în garsonieră ca, mai apoi, să îl vândă

garsoniera-vanzare-garaj-cluj-napoca-863423

Clujul imobiliar nu cunoaște limite. Iar cei care vor să profite de pe urma prețurile astronomice cu care se vând locuințele nu duc lipsă de idei. Un clujean consideră că nu este nicio problemă să ceară 45.000 de euro pe un garaj mobilat pe care îl vinde drept garsonieră. 

Clujeanul își prezintă garajul ca fiind o oportunitate excelentă pentru cei care caută o locuință accesibilă și bine amplasată în oraș, în zona Kaufland, din Mănăștur. Garajul transformat are o suprafață utilă de 20 metri pătrați, o bucătărie bine utilată, baie dotată cu toate facilitățile necesare, dar și o cameră amenajată simplu și modest.

„Această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un loc de locuit accesibil și bine amplasat în oraș. Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, oferind astfel un acces facil și comod. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată în mod eficient, oferind tot confortul necesar.La intrarea în apartament, veți găsi o bucătărie bine utilată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate fără nicio problemă. Camera este amenajată pentru a vă oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabil”, este prezentată proprietatea acestuia.

Evident, cei care au sunat au fost șocați să descopere că așa-zisa garsonieră care se vindea cu 45.000 de euro era de fapt un garaj. Proprietarul însă recunoaște nonșalant că este o practică destul de comună, și alți vecini de-ai lui transformându-și garajele în garsoniere pe care le-au închiriat pentru suma de 250 de euro.

Leave a Reply