Se pregătește primul transfer la CFR iarna aceasta

camora

Patronul CFR-ului este decis să facă o revoluție în lotul „feroviarilor” iarna aceasta, totul pentru a aduce un nou titlu în Gruia.

Se pare că alesul este Aly Abeid de la UTA Arad și că, în ultimele zile, negocierile dintre echipa patronată de Nelu Varga și apărătorul din Mauritania au avansat considerabil.

Fundașul se află în negocieri avansate cu formația din Gruia, motiv pentru care a refuzat propunerea de prelungire a contractului cu gruparea arădeană. Actuala înțelegere între UTA și Abeid va expira în vara lui 2024, iar jucătorul nu are de gând să rămână sub comanda lui Mircea Rednic.

Sursele din interiorul formației din Gruia susțin că jucătorul naturalizat român nu e convins pe deplin să renunțe la cariera de fotbalist.

Varga și restul oficialilor l-ar vrea în club, într-o funcție administrativă, pe când fundașul ia în calcul, mai degrabă, continuarea pe linie sportivă. Nu este exclusă total chiar o prelungire a acordului cu CFR Cluj, dar cu un statut nou, acela în care postul de titular nu îi va mai fi garantat.

Leave a Reply