Se circulă pe toate drumurile din județ

drumari

Drumarii clujeni au folosit peste 440 de tone de material antiderapant în intervențiile pe drumurile județene.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 25 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier. Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor negative înregistrate, pe mai multe sectoare de drum se circulă în condiții de iarnă.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 24 ianuarie a.c., s-a acţionat pe 9 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 8 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 10 drumuri județene, cu 5 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 70 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 14 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 11 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 11 drumuri județene, cu 5 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 65 de tone de material antiderapant.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply