S-au încheiat meciurile amicale. Ce urmează pentru U-BT

U CLUJ meciuri

Formația pregătită de Mihai Silvășan se pregătește pentru startul noului sezon competițional.

După două cantonamente efectuate în Serbia și Grecia, baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au revenit în România și pun la punct ultimele detalii înainte de începutul noii stagiuni. “Studenții” au înregistrat victorii pe linie în Serbia cu Dynamic VIP Belgrad, Spartak Subotica și Mega MIS Basket.

În schimb, în Grecia campioana României a întâlnit adversari de un alt calibru și a pierdut atât cu AEK Atena, cât și cu Panathinaikos. Cu toate acestea, clujenii au avut momente în care s-au luptat de la egal la egal cu cele două forțe din Grecia.

“Am jucat ultimul meci de pregătire. Echipa a fost destul de obosită, fiind al cincilea meci în aproximativ 10 zile. Per total, am avut momente bune în joc, dar nu am reușit să ținem ritmul și să avem o apărare bună.

Ne vom odihni acum, apoi vom reveni la treabă, pentru a pregăti cât mai bine meciurile de la Oradea. Primul joc va fi extrem de important pentru accederea la turneul final al Cupei României”, a declarat Mihai Silvășan la sfârșitul pregătirilor”.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply