Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure pachete de la Easybox

furt colete

Trei bărbați au furat 5 colete dintr-un easybox situat pe strada București din Cluj-Napoca.

Hoții au oprit camera de supraveghere din zonă și au fugit cu coletele. La scurt timp au fost prinși de polițiști.

„La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea a trei bărbați, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”. Activitatea infracțională a fost documentată în cadrul unei operațiuni de prindere în flagrant a celor bănuiți.

În fapt, în noaptea de 6/7 februarie, în cadrul activităților operative derulate de polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, alături de cei ai Secției 2 Poliție, cei trei bărbați au fost prinși în flagrant, după ce ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video montat la un ansamblu de cutii securizate în care erau depozitate diverse colete (easybox), unde ar fi forțat și deschis 11 astfel de cutii, iar ulterior ar fi sustras 5 colete cu diverse produse.

Ansamblul respectiv era situat pe strada București, din municipiu.  La câteva momente, bărbații, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, din Cluj-Napoca și localitatea Florești, au fost imobilizați de polițiști și conduși la sediul unității de poliție, unde au fost demarate cercetările.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply