Prins de proprietar în timp ce îi fura bicicleta

hot biciclete

Un hoț de biciclete a fost alergat prin Gheorgheni de doi clujeni, unul dintre ei proprietarul bicicletei pe care a furat-o. Cei doi au reușit să îl încolțească pe hoț în parcul Detunata și să îl rețină până la venirea polițiștilor.

Ce s-a întamplat povestește chiar proprietarul bicicletei.

Miercuri după-amiază în jurul orei 17.30 un individ, hoț, a pătruns cumva într-o scară de bloc de pe Aleea Borsec și a furat o bicicletă.

Noroc că proprietarul bicicletei era pe balcon și a observat când persoana respectivă a ieșit din scara blocului cu bicicleta și a fugit în urmărirea hoțului. Bicicleta a fost recuperată, chiar dacă hoțul a devenit agresiv.

“Individul a părăsit zona, îndreptandu-se spre aleea Bizușa, timp în care am sunat la poliție. Împreună cu proprietarul bicicletei am pornit în urmărirea hoțului să ghidăm poliția pe urmele acestuia, deși nu a fost tocmai ușor deoarece acesta își aruncă rândurile de haine de pe el de diferite culori (asta denotă că nu era la prima infracțiune) pentru a se pierde printre oameni.

L-am urmărit până în parcul din Detunata și acolo l-am încolțit, însă fără a ne putea apropia prea tare deoarece arunca cu pietre, plus că amenințările lui legate de deținerea unui cuțit, puteau fi adevărate.

Ce m-a surprins este că la un moment dat, încercând să scape, a intrat într-o mașină în parcul Detunata pe ușa din spate, în care se află o mama cu o fetiță, probabil credea că mașină o să plece cu ei să scape de noi. I-am făcut semn și am strigat repede mamei că este un hoț, evident s-au speriat foarte tare.

M-a mirat atitudinea unor oameni din parc, fiind vreme bună, parcul Detunata era intens circulat de oameni la ora 18:00, dar în momentul când am rugat niște „fotbaliști”să ne ajute să îl încercuim pe hoț până vine poliția, au crezut de cuviință că este mai important să meargă la fotbal să nu „întârzie”

În concluzie, aveți MARE grijă pe cine lăsați pe scara blocului, sunt convins că acest hoț nu este la prima abatere. Asta ni s-a confirmat și la secția de poliție unde s-a constatat că acest individ este căutat pentru mai multe fapte, și reținut pentru 30 de zile”.

 

Leave a Reply