Prețuri nesimțite pe aeroportul din Cluj-Napoca. Cât costă un sendviș

aeroport cluj

Clujul nu epatează doar cu prețuri colosale la imobiliare ori cu prețuri exorbitante la produsele expuse la Târgul de Crăciun din centrul orașului. Epatează și cu prețurile din Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. 

36 de lei costă un sendviș la barul din aeroport. De exemplu, un sendviș Panini cu șuncă de pui, roșii și cașcaval (255 grame) costă 36 de lei (7,3 euro), un wrap vegan costă 31 de lei (6,1 euro), un sendviș coppa caprese (pâine, brânză topită, ou și coppa – o specialitate din ceafă de porc, uscată și condimentată) costă 35 de lei (adică 7 euro), iar un croissant de 220 de grame costă 27 de lei (5,5 euro). Prețuri mari sunt și la cafea (3,5 euro) sau la o sticlă de apă plată.

„Vă spun foarte sincer că ne-am aliniat ca prețuri cu cele întâlnite în aeroporturile din Budapesta, Frankfurt ori Manchester, doar ca salarii și nivel de trai, nu. Sunt prețuri nesimțite”, a reclamat un clujean.

Potrivit Media9, un clujean care călătorește destul de des cu avionul, spune că în aeroporturile din România tot timpul a întâlnit prețuri foarte mari în comparație cu salariile.

Leave a Reply