Polițist reținut pentru luare de mită

Screenshot_20240606_211238

Un agent de poliție din Cluj a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de luare de mită și complicitate la trafic de influență.

Perde Emanuel, polițist în cadrul Secției regionale de poliție transporturi Cluj, ar fi încasat de la o persoană 1.000 de euro pentru a-l scăpa de un dosar penal, folosindu-se de un proces-verbal de constatare a contravențiilor necompletat.

,,La data de 05 iunie 2024, inculpatul Perde Emanuel, în calitatea menționată mai sus, ar fi remis unei persoane, cercetată în prezenta cauză pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, contra unei sume de 1.000 euro, un proces-verbal de constatare a contravențiilor, necompletat, cunoscând că scopul remiterii acestui document este aparenta rezolvare de către persoana respectivă a situației juridice a celor depistați conducând sub influența alcoolului, astfel încât aceștia să nu mai răspundă pentru fapta săvârșită.”, transmite DNA.

La data de 06 iunie 2024, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply