Nou transfer la CFR Cluj

Yolou Guigui Theo Julien

Lista plecărilor și cea a sosirilor la clubul CFR Cluj e în continuă schimbare. Ce anunț a făcut clubul din Gruia în cursul zilei de miercuri. 

Miercuri, 18 octombrie, clubul CFR Cluj a anunțat venirea unui nou fotbalist în Gruia, astfel că numărul jucătorilor aduși în ultimele luni a ajuns la 17.

Ardelenii și-au luat un atacant în vârstă de doar 18 ani. CFR a anunțat venirea lui Yolou Guigui Theo Julien, din Africa.

”Bun venit în familia noastră, Yolou Guigui Theo Julien. Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul de tineret din Coasta de Fildeș, Yolou Guigui Theo Julien, se alătură clubului nostru.

Atacant în vârstă de 18 ani, Yolou a evoluat în prima ligă din Coasta de Fildeș la Asi D’abengourou. În vara anului trecut, tânărul jucător a fost convocat la Naționala U20 a țării sale pentru Cupa Africii pe Națiuni U20. Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe reușite în tricoul vișiniu!”, a transmis clubul CFR Cluj.

Fanii din Gruia i-au transmis succes tânărului atacant și și-au amintit de performanțele din trecut ale ivorianului Lacina Traore: ”Să sperăm că va fi la fel de bun ca Lacina Traore. Good luck, kid!”

Leave a Reply