Meciul CFR Cluj-Dinamo s-a terminat remiză

IMG_8933

CFR Cluj a remizat cu Dinamo, scor 1-1, în etapa #12 din SuperLiga. „Câinii” veneau după 4 eșecuri la rând în campionat, fără gol marcat, dar au reușit să reziste presiunii ardelenilor din finalul partidei.

Presiunea creștea, urma întâlnirea cu balaurul CFR. “Câinii” au jucat însă fără frică. Tributul adus de fani “Unicului căpitan” Cătălin Hîldan, de la a cărui dispariție s-au împlinit 23 de ani pe 5 octombrie le-a dat aripi. Tehnicianul alb-roșiilor și-a așezat echipa în oglindă cu formula lui Mandorlini, cu trei fundași centrali, cu Costin și Amzăr pistoane pe flancuri și cu două vârfuri.

Pentru prima dată în acest sezon, obligat oarecum și de suspendarea lui Politic, Burcă a început cu Gregorio și Abdallah în avanposturi. Abdallah și-a luat repede rolul în serios. În minutul 4, lansat de Lucas cu o pasă lungă, atacantul malgaș a finalizat cu un șut din unghi. Sava a respins în corner.

După pauză, formația pregătită de Mandorlini a fost mai periculoasă, iar Deac putea înscrie în minutul 50. Mogoș a ratat și el în minutul 53, dar Bîrligea a egalat în minutul 58, cu o execuție frumoasă.

Citiți mai departe aici

 

Leave a Reply