Invazie de insecte puturoase în Cluj. Oamenii cer rapid dezinsecția

insecta

Foarte mulți clujeni au reclamat în ultima perioadă faptul că nu mai pot ține ferestrele deschise la apartamente din cauza „ploșnițelor puturoase” care au năvălit efectiv în zonele în care locuiesc, iar balcoanele sunt pline de ele. 

Oamenii și-au postat nemulțumirile pe aplicația my cluj, platforma de sesizări și reclamații online a Primăriei Cluj-Napoca.

Ei cer ca administrația locală să intervină cu acțiuni de dezinsecții pentru stârpirea „ploșnițelor puturoase”.

Reclamațiile clujenilor

„Bună ziua! Pe strada Constantin Noica este invazie de ploșnițe marmorate. Balcoanele au fost invadate, iar pe suprafața blocurilor se pot vedea aceste insecte chiar și de la distanță. Se poate organiza o acțiune de dezinsecție? Vă rugăm”, a reclamat un clujean în urmă cu doar câteva zile.

„Locuiesc în zona străzii Mihai Românul și doresc să vă comunic că nu mai putem sta cu geamurile deschise pentru că suntem invadați de gândaci puturoși. Intră în casă și în balcon, sunt peste tot. Este nevoie să trimiteți pe cei care stropesc cu soluție împotriva insectelor, cei care vin și în timpul verii”, a transmis un alt clujean, în 26 septembrie, pe aceeași aplicație.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply