Incredibil! Prins drogat în timpul examenului pentru permisul auto

droguri la volan

Un tânăr de 20 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins cu droguri la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, potrivit autorităților.

„La data de 30 octombrie, în jurul orei 09.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au constatat că un candidat, aflat în procesul de examinare pentru obținerea permisului de conducere, s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis autoritățile. Polițiștii l-au oprit în trafic pe tânărul de 20 de ani, din comuna Florești, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca, în timp ce se afla în examen la volanul unui autocamion, în vederea obținerii permisului de conducere.

„În momentul înmânării documentelor către examinator, asupra acestuia a fost depistat un plic gol, ce prezenta urme de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare”, au mai transmis autoritățile, într-un comunicat.

Tânărul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora. De asemenea, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Leave a Reply