Închisoare pentru un clujean care a fost prins în flagrant în timp ce încerca să spargă o locuință

închisoare

Un clujean a fost condamnat, de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca, la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru tentativă la furt calificat. Bărbatul a încercat să pătrundă într-un apartament de pe strada Scorțarilor din Cluj-Napoca, a spart yala ușii de acces, dar nu și-a putut duce planul până la capăt, deoarece a fost prins în fapt de proprietar. Hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Potrivit rechizitoriului, faptele s-au petrecut la data de 30 aprilie 2023, în jurul orelor 07:30, când bărbatul a încercat să pătrundă într-un apartament din Cluj-Napoca, cu scopul de a sustrage diferite bunuri. Clujeanul a găurit butucul yalei ușii de acces cu ajutorul unor dispozitive de deschis yale. Însă, nu a reușit să pătrundă în apartament, pentru că a fost prins de proprietarul locuinței, care se afla de cealaltă parte a ușii.

„La un moment dat, persoana vătămată a auzit un zgomot la ușa de acces în apartament astfel că a mers la ușă și s-a uitat pe vizor să vadă ce se întâmplă astfel că l-a observat pe inculpat care încerca să acționeze sistemul de închidere al ușii folosind un burghiu electric. După circa 2 minute persoana vătămată a deschis ușa din interior iar în acel moment inculpatul a fugit pe scări și a ieșit din imobil.”, se arată în documentele cuprinse la dosarul cauzei.

Leave a Reply