Încă o victorie pentru CFR Cluj. I-a făcut praf pe Farul Constanța

cfr cluj farul

CFR a învins-o pe Farul, 5-1, același scor cu care dobrogenii s-au impus în turul play-off-ului. Elevii lui Dan Petrescu au obținut biletul pentru preliminariile Conference League.

Prima repriză din Gruia a avut o desfășurare absolut ireală. În startul partidei, Buzbuchi, goalkeeper-ul constănțean, a avut o intrare inconștientă la Bîrligea, iar „centralul” a dictat penalty, după consultarea arbitrajului video.

În primă fază, veteranul Ciprian Deac a fost ghicit de Buzbuchi, însă lovitura s-a repetat. Deac nu a schimbat colțul și a deschis scorul pentru formația lui Dan Petrescu.

Opt minute mai târziu, Tachtsidis a majorat diferența, printr-un șut imparabil de la marginea careului de 16 metri. Festivalul ofensiv „feroviar” a continuat. După o șansă importantă a lui Bîrligea, aceștia au punctat pentru 3-0, Karlo Muhar profitând de o ieșire greșită a lui Buzbuchi și marcând cu capul. În minutul 38, fiindu-i încununată o prestație extrem de bună, Daniel Bîrligea a marcat de la distanță, fiind asistat și de un fundaș al „marinarilor” printr-o deviere.

În partea a doua, ardelenii nu au mai forțat. După golul Farului, Otele și-a adus aminte că este golgheterul la zi din Gruia, trecându-și în dreptul numelui două ocazii importante. Totuși, a marcat și Otele, în minutul 87, golul fiind validat după o analiză VAR îndelungată.

Leave a Reply