Fiica cea mică a lui Emil Boc e șefă de promoție la Medicină Dentară

Boc cu mana pe inima

Fiica lui Emil Boc este șefa de promoție de la UMF Cluj la specializarea Medicină Dentară.  Boc a fost prezent la ceremonie nu doar în calitate de primar ci și de părinte.

Emoții pentru Emil Boc, care a participat, sâmbătă, la ceremonia de absolvire a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” în calitate de primar  și de părinte.

Festivitatea de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a avut loc sâmbătă și a fost marcată de clipe de bucurie și emoție.

„Invitat de onoare, domnul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc!
Domnule primar, ne-ați onorat cu prietenia dumneavoastră de-a lungul anilor, vă mulțumesc! Astăzi sunteți aici nu doar în calitate de primar, ci și de părinte”, a transmis profesorul Anca Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

„Să ne lăsăm ghidați în permanență de dorința comună care ne-a adus pe toți la această facultate: dorința de a-i ajuta pe cei din jur.
Pe lângă toate cunoștințele învățate de la profesorii excepționali care ne-au ghidat, să nu uităm de latura umană pe care au cultivat-o în noi zi de zi”, a fost, o parte, din mesajul transmis de Patricia, fiica primarului Emil Boc.

Citiți mai mult, aici.

Sursa foto: Monitorul de Cluj

Leave a Reply