Festivalul Luminii: jonglerii cu foc și ateliere de creație

05
În acest weekend, Cercetașii României te invită să redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte, cum ar fi: pictatul, origami, tâmplăria, aprinderea lampioanelor. Scouts Cluj organizează sâmbătă, 21 octombrie 2023, Festivalul Luminii în Iulius Parc, iar toată familia este așteptată să se bucure de o seară magică, cu mii de luminițe.

 

Faimoasele gulguțe, creațiile din hârtie, modelate prin tehnica origami, vor fi aprinse sâmbătă în Iulius Parc. Cercetașii României organizează tradiționalul Festival al Luminii, iar începând cu ora 18.00 sunteți așteptați să vă bucurați de: atelierul de pictat pe față și cel de făcut gulguțe. Va avea loc și un atelier de tâmplărie, unde Edmond Kreibik și Alexandru Molnar o să prezinte câteva tehnici simple de tâmplărie și cioplit.

 

 În cadrul Festivalului Luminii va putea fi admirată și expoziția „Muzeul Scout”, iar de la ora 21.00 va avea loc un moment cu jonglerii cu focul. Cei care își vor dori să captureze amintirile într-o fotografie, pot merge la photo booth-ul amenajat special pentru ei.

Scopul festivalului este de a oferi  un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă, iar participanții se pot deconecta timp de patru ore de la rutină, bucurându-se de atmosfera creată.

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore