Droguri găsite la Cluj. Un suspect a aruncat o geantă cu 130.000 de euro

diicot cluj

Procurorii DIICOT au reținut 7 persoane pentru de trafic de droguri de risc în formă continuată, în urma unei capturi de peste 50 de kilograme, se arată într-un comunicat al instituției, remis marți, 5 decembrie.

Membrii unei rețele de dealeri au introdus în România cantități mari de droguri de risc pe care le-au distribuit ulterior către alți dealeri din Cluj-Napoca și Iași. De aici, substanțele interzise au plecat spre cămine studențești și școli.

Procurorii și polițiștii au făcut două operațiuni de prindere în flagrant delict și au fost confiscate 40 de kilograme de muguri de canabis ambalate în 48 de pungi vidate, 12 kilograme hașiș, porționat și ambalat în 125 de pachete, 120 de grame cristal și o mașină de numărat bani.

„În momentul pătrunderii în locațiile percheziționate, un inculpat a încercat să arunce în vasul de toaletă o parte din cantitatea de drog de risc descoperită, iar un alt inculpat a aruncat pe geam o geantă în care se afla suma de 130.000 de euro, fiind recuperată de polițiști”, a transmis DIICOT.

Din cantitățile de drog de risc identificate se puteau realiza aproximativ 50.000 de doze, a căror valoare este estimată la 800.000 de euro, mai spun anchetatorii.

Leave a Reply