Cruzime fară margini de sărbători, când oamenii ar trebui sa fie mai buni: câini schingiuiți până la moarte, în Cluj-Napoca

drum

Doi căței au fost schingiuiți pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca chiar în prima zi din an de către trei tineri. O clujeancă a semnalat cazul pe un grup pentru protecția animalelor din municipiu.

Femeia spune că un bărbat a fost martor la cele întâmplate. După ce cazul a fost făcut public, polițiștii clujeni au anunțat că demarează cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor.

„La data de 1 ianuarie. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Biroul Pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor, întrucât la aceeași dată au identificat cadavrele a doua exemplare canine, în zona căii ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Unul dintre cele două cadavre, de rasă “metis”, prezenta urme vizibile de violență. Acestea au fost ridicate de către reprezentanții D.S.V.S.A. în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea  persoanelor vinovate și tragerea la răspundere a acestora”, transmite IPJ Cluj.

“Putem accepta că nu toți oamenii iubesc cățeii, însă să ajungi să-i măcelărești în halul asta, e deja peste puterile noastre de a înțelege!
Asta știu să facă ,,oamenii cu suflet”deranjați de niște biete animale care sunt constat fugărite, bătute și sunt nevoite să umble o zi întreaga până găsesc o coajă de pâine!
Bineînțeles că vom face reclamație la poliție! In zona sunt camere. Deci dacă domnii polițiști doresc cu adevărat să afle făptașul, exista camere!” spune o clujeancă pe un grup de Facebook dedicat protecției animalelor.

Leave a Reply