Control la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj-Napoca după incidentul cu viermi în mâncare

viermi în mâncare

Control la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, după ce elevii au reclamat că au găsit viermi în ciorba și pastele servite joi, la masa de prânz. Pentru a verifica situația, reprezentanții Inspectoratului General al Poliţiei Române au dispus trimiterea unei echipe de specialiști, anunță Agerpres. Un caz similar a avut loc, luna trecută, la Academia de Poliție din București. Atunci zeci de elevi ar fi ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, din cauza mâncării primite.

Joi, la masa de prânz, elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca au primit ciorbă și paste cu carne. În ambele preparate, tinerii ar fi găsit viermi, susțin aceștia, pe care i-au si fotografiat.

“S-au găsit viermi în ciorbă și în paste astăzi (n.r. joi) la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic, pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, a declarat o sursă din cadrul Școlii de Agenți de Politie “Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca.

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a respins acuzațiile lansate de elevi și a transmis, pentru Știri de Cluj, că sunt respectate întocmai condițiile de igienă.  Fotografiile cu mâncarea cu viermi servită elevilor din Cluj-Napoca au fost văzute și de șefii de la București. ”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis reprezentanții Poliţiei Române.

Leave a Reply