Clujean luat la pumni de un șofer. Săracul traversa pe verde

baciu-incident

Un clujean a povestit pe un grup dedicat șoferilor că a asistat la o scenă incredibilă. Un pieton aflat pe trecerea pentru pietoni a fost agresat de un șofer nervos, deși trecerea era semaforizată, iar pietonul avea verde.

„În jurul orei 17:00-17:05 am asistat la o scenă care nu își are loc în trafic și rog dacă are cineva filmarea cu întâmplarea să o facă publică, șoferul merita să rămână pieton! La semaforul de pe calea Baciului (lângă Petrom) șoferul unui Logan gri (nu i-am reținut numărul) a vrut să vireze stânga spre Baciu, dar a fost deranjat de un pieton care trecea strada pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni. A demarat în trombă pe culoare roșie, oprind mașina pe prima bandă (atunci am realizat că nu este ceva în regulă) coboară din mașină și îl ia la pumni pe respectivul pieton! Eu fiind pe banda doi către oraș nu am putut interveni, cert este că scandalul a durat ceva, eu ajungând la intersecție cu Valea seacă și banda unu către Baciu era tot blocată de acel Logan. Locul animalelor este in pădure, nu in spatele volanului”, a dezvălui clujeanul martor la această întâmplare.

În zonă există o cameră a Primăriei Baciu care transmite live, dar din păcate se pare că aceasta nu stochează imaginile. Dacă sunt șoferi care au fost martori la acest incident și au reușit să surprindă imagini pe camerele de bord, ar trebui să facă o sesizare la poliție pentru ca individul să rămână pieton.

Leave a Reply