CFR Cluj joacă astăzi, de la 21.45 cu Universitatea Craiova

mingi

CFR Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc de la 21:45, în runda 6 din play-off.

CFR Cluj ocupă locul 4, cu 32 de puncte, şi a înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri în cele cinci partide jucate în acest play-off, iar în runda precedentă a pierdut în deplasare, în faţa celor de la Farul, scor 1-5.

În acest interval, CFR Cluj a fost eliminată în sferturile de finală din Cupa României de Corvinul, echipă din Liga 2, scor 0-4 la Hunedoara, eşec în urma căruia Adrian Mutu a demisionat.

Ardelenii, conduşi de cuplul Francisc Dican – Ovidiu Hoban, au o victorie (4-1 cu Rapid), un egal (1-1 cu Sepsi) şi o înfrângere (1-5 cu Farul) în cele trei meciuri disputate în deplasare în play-off (în sezonul regulat au bifat cinci succese, patru remize şi şase eşecuri pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Philip Otele, cu 14 goluri.

Cele două formații s-au întâlnit de 51 de ori la nivelul primei ligi: 15 victorii Universitatea Craiova, 20 de remize și 16 succese CFR Cluj. În cele 25 de dueluri de pe terenul oltenilor, gazdele s-au impus în 11 rânduri, oaspeții au câștigat 5 confruntări, iar 9 partide s-au încheiat la egalitate.

Leave a Reply