CFR Cluj învinsă de Sepsi, continuă seria fără victorie a lui Mandorlini

cfr cluj sepsi

CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi, scor 2-1, în runda cu numărul 20 din Superligă. Golul decisiv a fost marcat de moldoveanul Vitalie Damașcan, dar în urma unei poziții de ofsaid nedetectate de VAR.

CFR Cluj a condus la pauză, Panagiotis Tachtsidis a înscris pentru formația antrenată de Andrea Mandorlini și a ratat mari ocazii prin Bîrligea. S-a prăbușit însă în repriza secundă și i-a permis lui Sepsi să răstoarne rezultatul. Sherif Kallaku și Vitalie Damașcan au marcat pentru covăsneni.

Golul victoriei a fost marcat din ofsaid. Arbitrul asistent de pe acea parte, Florian Alexandru Vișan, nu a ridicat fanionul. Iar arbitrii din camera VAR, Iulian Dima și Alexandru Filip, au luat o decizie inexplicabilă, aceea de a valida golul, deși era evident că Rondon avea piciorul în spatele ultimului apărător.

În această dimineață, Kyros Vassaras, președintele CCA, a admis că faza a fost judecată greșit, motivul fiind uluitor. Operatorul VAR a trasat liniile greșit, încurcând atacantul, pe Rondon, cu fundașul, Matei Ilie.

  • opt meciuri consecutive fără victorie are echipa clujeană
  • 10 victorii, 9 egaluri și 6 eșecuri sunt cifrele lui Mandorlini în acest sezon la CFR

“E destul de greu. Am avut partida în mână, puteam să facem 2-0. Am făcut multe greșeli și am fost egalați. E greu să vorbești, sunt multe de spus. Am reușit să deschidem scorul, apoi am avut ocazia să ne desprindem, dar după au intervenit erorile.

Nu reușim să concretizăm lucrurile ofensive și la noi înscrie mereu un mijlocaș, dar oricum nu trebuie să facem aceste greșeli.

Demis? Cine? Pentru ce motiv? Spui tu? Cred că sunt și alte întrebări de adresat. Eu sunt aici și îmi fac treaba. Nu cred că are rost să ne gândim la ce va fi mâine, important este să vorbim despre prezent”, a spus Mandorlini.

 

Leave a Reply