Cât trebuie să plătești să ajungi în Dubai la Untold

untold dubai

România exportă, în premieră, distracție. Untold, festivalul românesc de muzică electronică născut la Cluj, va avea loc în premieră și în Dubai, în februarie 2024. Iar prețurile nu sunt exagerat de mari, mai ales pentru cei care trebuie să caute cazare pentru festivalul de la Cluj vară de vară. Localnicii sunt mai norocoși.

Pachetele speciale pentru Untold Dubai includ zbor București – Dubai, 7 nopți cazare cu mic dejun în perioada 14 – 21 februarie 2024, transferuri și General Access Pass la Untold Dubai.

Prețurile pachetelor pentru Untold Dubai cu zbor din București pornesc de la 790 de euro de persoană, în cazul unui hotel de 3iar la 4* variază între 1.025 euro și 1.350 euro.

Spre comparație, vă reamintim prețurile obscene percepute pentru cazare la Cluj, pe durata festivalului. Anul acesta s-au cerut 7.000, 5.000 de euro pentru cinci nopți (fără bilet), vedeți în articolul de mai jos.

Cine dorește poate alege și în Dubai hoteluri de câteva mii de euro pe noapte, doar acela este unul dintre locurile celebre pentru cazările extravagante.

Leave a Reply