Un elev de clasa a X-a de la Liceul ”Brassai Samuel” din Cluj-Napoca a fost premiat, marți, de Organizația Patronală Horeca din municipiu cu un curs de pregătire în meseria de bucătar în valoare de 3.000 de euro, care va dura 2 ani.
Domokos Hunor are 16 ani și este pasionat de bucătărie, el câștigând, până acum, mai multe concursuri gastronomice școlare organizate în România.
Premierea a avut loc la USAMV Cluj-Napoca unde a avut loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Industria Ospitalității, organizată de AJOFM Cluj și Organizația Patronală Horeca.
”Mie îmi place ce fac și gătesc cu suflet. Nu e nimic complicat ce prepar, dar vine din inimă. Îmi place să experimentez în acest domeniu al bucătăriei”, a spus Domokos.
Premierea a avut loc la USAMV Cluj-Napoca unde a avut loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Industria Ospitalității, organizată de AJOFM Cluj și Organizația Patronală Horeca.
Purtătorul de cuvânt al Organizației Patronale Horeca Cluj-Napoca, Raimonda Boian, a precizat că, prin premiul acordat, se încearcă motivarea elevilor să participe la concursuri gastronomice în țară sau străinătate, astfel încât să devină chefii de mâine.
”Premiul primit de Domokos Hunor constă într-un curs de pregătire în meseria de bucătar asigurat de o agenție de formare profesională în ospitalitate din Elveția.
Cursul durează 2 ani și este în valoare de 3.000 de euro, iar la final elevul va putea profesa oriunde în Europa și nu numai”, a spus Boian.