Bătaie în fața Spitalului Oncologic din Cluj

bătaie oncologic

Doi șoferi și-au împărțit pumni și picioare, luni după-amiaza, pe strada din fața Institutului Oncologic Cluj-Napoca. Conflictul ar fi pornit de la o tamponare ușoară între un autoturism și un scuter, spun martorii. De la înjurături până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Poliția face cercetări în acest caz.

Incidentul, scrie sursa citată, a avut loc luni, în jurul orei 15:30, pe strada Republicii din Cluj-Napoca, strada care trece prin fața Institutului Oncologic din Cluj-Napoca. Șoferul unui autoturism ar fi tamponat ușor, din spate, un scuter. Bărbatul de pe scuter și-a ieșit imediat din fire și i-a adresat celuilalt bărbat înjurături.

După un schimb acid de replici, scuteristul a sărit la bătaie. Martorii au încercat să-i potolească pe cei doi. “Se întâmplă pe strada Ion Creangă, un vehicul lovește din spate un motociclist și restul – urmărește filmulețul. Chiar acum, 15:30 (marți, 12 septembrie)”, a scris cel care a filmat bătaia.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

“La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 15.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, despre o stare conflicuală produsă între mai multe persoane în zona străzii Republicii, din municipiul Cluj-Napoca. La scurt timp de la sesizare, prin apel 112, s-a transmis faptul că persoanele implicate în conflict au plecat din zona respectivă. Astfel, având în vedere aspectele sesizate și imaginile apărute în spațiul public, la nivelul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost demarate cercetări pentru verificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.

Leave a Reply