Avem și chirii ieftine în Cluj?

garsoniera-vanzare-garaj-cluj-napoca-863423

În Cluj-Napoca sunt unele dintre cele mai mari chirii din țară, dar și în aceste condiții cererea este foarte mare. Numai în martie, aproximativ 2.000 de potențiali chiriași și-au căutat un apartament în acest oraș pe Imobiliare.ro. Dacă despre sume fabuloase cerute pe locuințe s-a tot vorbit, acum se caută chiriași pentru cea mai ieftină locuință.

O garsonieră confort 3 situată pe strada Lăcrămioarelor din cartierul Gheorgheni, unul dintre cele mai căutate de chiriași, este cea mai ieftină locuință pe portalul de anunțuri imobiliare. Are o suprafață utilă de 10 mp și se află la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje. Garsoniera se închiriază parțial mobilată, dar utilată cu plită electrică, frigider și mașină de spălat, pentru 950 de lei pe lună, negociabil, deci echivalentul a 191 euro/lună. Practic, într-un an chiriașul ar da sub 2.300 de euro pe chirie.

În top cele mai ieftine locuințe de închiriat în acest oraș, se află tot o garsonieră, o idee mai mare:  are o suprafață de 11 mp, este mobilată, se află în zona străzii Liviu Rebreanu și închirierea ei costă 215 euro/lună.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply