Au luat foc două vagoane din Gara Cluj-Napoca

inc gara

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care au acționat pentru stingerea flăcărilor, ce s-au manifestat în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca.

O persoană a fost consultată la fața locului de către un echipaj SAJ ca, mai apoi să fie stabilit dacă se impune transportul la spital. Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren.

Incendiul a fost lichidat, iar persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum.

Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi.

Leave a Reply