Atunci când se descarcă trotineta electrică o “parchezi” pe stâlp

trotineta pe stalp

Trotinetele au pus stăpânire pe tot orașul Cluj-Napoca, acestea fiind găsite în parcare, pe drumuri, în parcuri, pe mașini, pe lângă mașini și mai nou pe tomberoane, chiar lângă semafoare.

Mai mulți clujeni au făcut haz de necaz pe seama „parcării” excepționale a unei trotinete. Printre cele mai savuroase comentarii amintim:

„Acolo i s au terminat banii de pe card/ Imi cer scuze, nu am gasit parcare😂/ Mesaj de la trotinete : suntem peste tot! 😁 / Măi da nesimțiți mai sunteți, vă face omul tot felu de facilități și voi distrugeți tot, cu ce ți-o greșit trotineta de ai atârnato la semafor să vezi cât ești de prost sau drogat, asta înseamnă educație……. RUSINEEEEEE…./ dau o bere faptasului 🤣/ A pus o la incarcat.”

Recent, la Cluj-Napoca, un pieton a fost lovit pe trecere de o trotinetă, iar făptașul a plecat de la locul accidentului. Chiar ieri, un băiat de doar 11 ani aflat pe o trotinetă a fost lovit de o mașină. Dincolo de toate aceste accidente, care îi pun în pericol pe ceilalți paerticipanți la trafic, trotinetele sunt deranjante prin faptul că sunt lăsate peste tot și bochează accesul trecătorilor.

Leave a Reply